Spring navigationen over og gå direkte til indhold

KONTAKT GB GRUPPEN

Har du brug for hjælp eller vil du vide mere om, hvad GB Gruppen kan tilbyde dig og din virksomhed?

GB Gruppen står altid klar til at hjælpe dig. Vi er de førende indenfor ergonomi, innovation og bæredygtige funktionelle løsninger til jeres kontor.

Vi har også et stort udvalg af motorisk og ergonomisk legetøj til at motivere og udfordre børns naturlige lyst til bevægelse. Børn leger sig til læring og vi tilbyder unikke læringsmiljøer, hvor børn bruger alle deres sanser. Vi har et stort udvalg inden for KREA og udsmykning.

Det skal være en oplevelse og ikke bare et produkt.

Hos GB Gruppen har vi specialiseret os i, at fremme det fysiske arbejdsmiljø. Vi tilbyder innovative og bæredygtige løsninger for lige præcis jer, altid med tanke på miljøet i virksomheder og kloden vi lever på.

GB Gruppen forhandler produkter og løsninger hvor fokus er på funktionalitet, ergonomi, holdbarhed og kvalitet, ligesom lydmiljø, udformning og design er i højsæde, om det er til kontor, storrum, til at arbejde hjemmefra, børnehaven eller skolen.

Vi har nøje udvalgt produkter, der repræsenterer det bedste indenfor hver produktgruppe.  Vi har mulighed for at medbringe de fleste af vores produkter til demonstration og vejledning, når du ønsker inspiration til et bedre arbejdsmiljø.

Vidste du...

At vi altid har fokus på at tilbyde løsninger til at skabe et ergonomisk og innovativt arbejdsmiljø, af bæredygtige og klimavenlige produkter -

At vi tilbyder løsninger indenfor motorisk, matematisk og sproglig udvikling, hvor læring sker gennem leg og bevægelse med brug af alle kroppens sanser.

SPØRGSMÅL?
Kontakt os i dag for
mere info

Tlf. +45 5621 8807
info@gb-gruppen.dk