Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Løsninger indenfor ergonomi og motorisk udvikling.

GB Gruppen ApS leverer kvalitet, holdbarhed, innovation og læring til virksomheder og institutioner.

I GB-gruppen er vi 19 arbejdsomme medarbejdere, over hele landet, der hver dag servicerer og skaber værdi for vores kunder ved at tilbyde innovative, ergonomiske og funktionelle løsninger, kompetent rådgivning, effektiv og hurtig levering.

Vi har siden start haft fokus på kvalitet, holdbarhed og bæredygtige produkter. Det vil vi aldrig gå på kompromis med og det skal sikre at vi er en attraktiv samarbejdspartner nu og i fremtiden - uanset om det drejer sig om små eller store virksomheder.

Vi har produkter, der repræsenterer det bedste indenfor ergonomi, indretning, organisering, motorik, miljø og bæredygtighed.

Alle vores plastprodukter er lavet af PP-plast (polypropylen). Polypropylen kræver færre naturressourcer at fremstille end andet plast og det kan genanvendes. Vore produkter henvendt til børn er alle parabene- og giftfrie og kan nemt vaskes af med vand.

Med vores løsninger inden for ergonomi kan der skabes optimale arbejdsbetingelser for den menneskelige krop. Vores ergonomiske produkter sikrer bevægelighed, skiftende stillinger, individuel støtte og indretning af arbejdsmiljøet.

Vi tilbyder et stort udvalg af motorisk, sprogligt og matematisk udviklende legetøj til at fastholde og udfordre børns naturlige lyst til læring og bevægelse. Børn tænker med kroppen og gennem leg og bevægelse, styrkes læring og hukommelse.

Dag-til-dag levering

Vi har dag-til-dag levering i hele landet ved bestilling inden kl. 13:00.

FAKTA
For 7. år i træk..

Er vi blevet vurderet til højeste kreditværdighed AAA.
Et sundhedstegn for en fremtidig samarbejdspartner.

SPØRGSMÅL?

Kontakt os i dag for
mere info

Tlf: +45 5621 8807
info@gb-gruppen.dk