Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Innovation og funktionalitet - med omtanke for miljøet


GB Gruppen blev stiftet i sommeren 2008 af Bjørn Gamborg og Preben Buckflash. Vores mål var at skabe en sund forretning og en god arbejdsplads for os og vores medarbejdere, defineret af arbejdsglæde, stolthed og fællesskab. Værdierne er stadig gældende og udgør vores fundament i 2022.

Vores vision helt fra starten af.

Vores vision var at kunne levere innovative produkter til at lette det administrative arbejde på et kontor. Det skulle være effektive værktøjer til at forenkle, strukturere, organisere og skabe overblik over alle opgaver i hverdagen. Produkterne skulle være produceret i bæredygtige materialer og fremstillet tæt på.

I begyndelsen var vores sortiment begrænset til mapper, ophæng, organisering, lommer og rens. Mange af de produkter som vi lancerede i starten, har vi stadig i vores sortiment i dag. Det er produkter af høj kvalitet og stor funktionalitet, derfor er de stadig aktuelle i dag.

Salg uden for landets grænser og mødebookning.

I 2012 kom vi for første gang til udlandet, og i dag er GB repræsenteret i fem lande. Vi har et mål om at starte nye områder op og øge vores omsætning udenfor landets grænser.

I 2015 startede vi et Call center på Fyn. Det er nu flyttet til vores domicil i Rønnede, hvor der sidder dygtige medarbejdere og booker møder til vores team af salgskonsulenter, men også for andre virksomheder.

Vi er i dag 14 medarbejdere fordelt i hele Danmark. Vores hovedkontor ligger i Rønnede på Sjælland og består af  Call center, administration og showroom.

Vores sortiment er udvidet afgørende siden 2008. I dag har vi to fokus områder, indretning af arbejdsmiljøer og udvikling af læringsmiljøer.

Vores mission med GB Gruppen.

Vi hjælper virksomheder og institutioner med innovative og funktionelle løsninger inden for ergonomi, indretning og organisering.

Vi tilbyder også et varieret udvalg af motorisk og ergonomisk legetøj til at motivere og udfordre børns naturlige lyst til bevægelse. Vi har unikke læringsmiljøer, hvor børn bruger alle sine sanser og et stort udvalg inden for KREA og udsmykning.

Preben Buckflash

Adm Direktør / Indehaver

Bjørn Gamborg

Indehaver

Vidste du...

GB Gruppen blev stiftet i 2008 af Preben og Bjørn. I dag er vi 19 medarbejdere fordelt i hele Danmark. 

SPØRGSMÅL?
Kontakt os i dag for
mere info

Tlf. +45 5621 8807
info@gb-gruppen.dk