Spring navigationen over og gå direkte til indhold

GB Infolomme Magnet

GB Inforamme med magnet er en selvklæbende informationslomme til alle glatte overflader, særdeles døre, vinduer og skabe.

Når det drejer sig om ophæng af diverse informationer, kan der være mange frustrationer. Det kan være tidskrævende, hvis man først skal til at laminere. Det er sjældent pænt, hvis man sætter papir og laminater op med klisterbånd, abesnot og ligende. Bruger man det, kan man være uheldig med misfarve på væggene, samt det kan være svært at få af væggene.

VI HAR LØSNINGEN

Det her er løsningen på alt, hvad der hedder ophæng. Det er et produkt, der er nemt at anvende og ikke afgiver nogle form for lim rester. Samtidigt har man mulighed for at bruge dem som små whiteboard tavler. Den er produceret i miljøvenlig PP-plast, og har en ikke-permanent klæb. Den kan altså ved endt brug, aftages og genbruges mange gange. Den er transparent, så informationerne kan vende begge

SMART LUKNING

GB Infolomme med magnet har en lukning i magnet på 3 af siderne, som nemt og sikkert holder papirerne på plads. Informationslommen har en farvet kant hele vejen rundt, i et pænt og fokuseret design. De har utrolig mange anvendelses muligheder, og bruges til alle typer informationer i bl.a. institutioner, uddannelsessteder, fabrikker, værksteder, køkken-miljøer og mange andre steder.

SPECIFIKATIONER

- Varianter: A3 / A4

- Farve: sort eller alu

FAKTA

GB Infolomme  Magnet 

  • Selvklæbende plastiklomme
  • Lukning med magnet
  • Fås i A4, A5, A3 og A6
  • Produceret i miljøvenlig pp-plast
  • Nemme og hurtige at anvende
  • De kan genbruges mange gange, og efterlader ikke klæbe-rester
  • De kan skrives på med whiteboardtusser
SPØRGSMÅL TIL PRODUKTET?

Kontakt os i dag for
mere info

Tlf: +45 5621 8807
info@gb-gruppen.dk


ANDRE HAR OGSÅ KØBT

GB Erase & Clean

Gør din whiteboard hvid igen med vores 3 i 1 renseprodukt.