Spring navigationen over og gå direkte til indhold

GB Infolomme

GB Infolomme er en selvklæbende informationslomme, til alle glatte overflader; særdeles døre, vinduer og skabe. 

Når det drejer sig om ophæng af diverse informationer, kan der være mange frustrationer. Det kan være tidskrævende, hvis man først skal til at laminere. Det er sjældent pænt, hvis man sætter papir og laminater op med klisterbånd, abesnot og lignede. Bruger man det, kan man være uheldig med misfarve på væggene, samt det kan være svært at få af væggene. 

VI HAR LØSNINGEN

Det her er løsningen på alt, hvad der hedder ophæng. Det er et produkt der er nemt at anvende og  ikke afgiver nogle form for lim rester. Samtidigt har man mulighed for at bruge dem som små whiteboard tavler.

Den er produceret i miljøvenlig PP-plast, og har en ikke-permanent klæb. Den kan altså ved endt brug, aftages og genbruges mange gange. GB Infolomme er transparent, så informationerne kan vende begge veje.

GB Infolomme har i A4-modellen en 2-vejs åbning der gør det nemt at udskifte papiret. De øvrige varianter har kun åbning i den ene, korte side. Hvis man ønsker det, kan GB Infolomme fungere som et lille whiteboard, i det man kan skrive på den med en whiteboard tusch, og viske det ud igen efterfølgende. Find egnede Whiteboardtucher her.

TIL ALLE TYPER AF INFORMATIONER

De har utrolig mange anvendelses muligheder, og bruges til alle typer informationer i bl.a. institutioner, uddannelsessteder, fabrikker, værksteder, køkkenmiljøer og mange andre steder.

SPECIFIKATIONER

  • Varianter: A3, A4, A5, A6 og visitkort størrelse
  • Transparent

FAKTA

GB Infolomme 

  • Selvklæbende lomme
  • Transparent
  • Fås i A3, A4, A5, A6 og visitkort størrelse
  • Nemme og hurtige at anvende
  • De kan genbruges mange gange, og efterlader ikke klæbe-rester
  • De kan skrives på med whiteboard-tusser
SPØRGSMÅL TIL PRODUKTET?

Kontakt os i dag for
mere info

Tlf: +45 5621 8807
info@gb-gruppen.dk


ANDRE HAR OGSÅ KØBT

GB kontorcykel (DESKBIKE)

Varier din arbejdsstilling og stimulér dit blodomløb gennem bevægelse.