Spring navigationen over og gå direkte til indhold

GB YOLI

YOLI er et intelligent pædagogisk spil, som kombinerer digitale elementer med den velkendte oplevelse, vi kender fra brætspil.

GB YOLI er for børn og baserer sig på en legende tilgang til læring. Spillet tilskynder børnene til at deltage på forskellige måder, så de udforsker og lærer nye måder at samarbejde med kammeraterne på. Det er et interaktivt spil, som inddrager kroppen, sanserne og fantasien i den fælles aktivitet.

SÅDAN SPILLES DET 

GB YOLI spilles ved at barnet placerer brikker på YOLI brættet. Spillet giver børn direkte feedback, hvis brikken ikke passer med spillet og det inspirerer til at prøve igen, indtil barnet finder den rette kombination af brikker og felter. YOLI brættet giver feedback med lyd, vibrationer eller ved at kaste en brik af.

Dette er et YOLI læringsbræt, der giver mange fantastiske oplevelser. Brættet anvendes sammen med YOLI spil. YOLI spil indeholder fysiske brikker, som skal placeres på YOLI brættet.

YOLI byder på masser af forskellige spilmuligheder – fra begrebsspil til huskespil og quizzer. Børnene kan spille selv uden voksendeltagelse – eller spillet kan være en voksenstyret aktivitet, som udfordrer børnenes fantasi, leg og læring på nye måder.

Spillene understøtter Den styrkede pædagogiske læreplan

Det unikke ved YOLI er, at det er udviklet i samarbejde med pædagoger, og at de enkelte spil kobler sig direkte til temaerne i Den pædagogiske læreplan. Nye spil hver måned gør, at YOLI hele tiden udfordrer børnene på nye måder og er nemt at integrere som en vedvarende, sjov og udviklende aktivitet i den pædagogiske hverdag. Din institution kan også afprøve YOLI og være med i udviklingen af nye sjove og udviklende spil.

Appen PlayYOLI kan benyttes på 4 af spillene. Appen er gratis og kan hentes på Google Play eller i App Store. Med appen forbinder man telefon/tablet med YOLI boardet via bluetooth. I appen kan man vælge det spil man vil spille. Telefon/tablet fungerer som højtaler mens man spiller, det kan f.eks. være oplæsning af quizspørgsmål, ledetråde eller historiefortælling. Pædagogen kan også vælge at læse højt fra skærmen. Det er desuden med appen, at man opdaterer boardet.

SPECIFIKATIONER

YOLI

FAKTA

GB YOLI

SPØRGSMÅL TIL PRODUKTET?

Kontakt os i dag for
mere info

Tlf: +45 5621 8807
info@gb-gruppen.dk


ANDRE HAR OGSÅ KØBT

GB Stabel Mix

Motorikbane til bevægelse og kreative anvendelsesmuligheder. 

GB RIM OG REMSER

Sæt bevægelse til børns læring om sproglyde og regler for udtale. 

GB Læringstavler

Tavler til udendørs brug, som styrker børns kendskab til plante- og dyrelivet.